Fick ett sug

Fick ett sug igår efter lite shopping när sambon kom hem.
Så vi drog till Centan för lite handling på new yorker hittade två par jeans som jag blev super nöjd med, dessutom billigt. Och en tjocketröja som går ner om rumpan.
Sambon köpte en fin skjorta.
Nu längtar jag tills de öppnar på väla då blir de massa shopping ;)

Idag när jag hämta ut min medicin på nya Apoteket i Bjuv fick man en duschcreme och en bodylotion från apoliva. Plus att jag köpte en lotion som luktar gudomligt ;)

Och äntligen är jag under 70 kilos strecket ;) så underbart snart är jag tillbaka på min normalvikt igen. Happy ;)


Mer shopping

Mer shopping idag ;) Me like ;) köpte ett snyggt linne på gina och en bok om makroner med recept och tillvägagångsätt plus spritzar. Tog en fika på grafitti också med syrran. Åt vars en baguette. Fick tag i mandelmjöl också ;)


Sjukling....

Usch ja har åkt på en rejäl förkylning och är inte alls nöjd. De jobbigaste är hostan dock... Men nu är jag på bättringsvägen så de är skönt ;) var till och med ute på en shoppingrunda idag med syrran. Blev ett par jeans och en tunika ;) Sedan bjöd syrran på buffé :) åt thai men provade även några bitar sushi. Tvi katten vad äckligt. Inte alls min grej. Nu ska jag lägga mig på soffan o vila både kropp och huvud.
Men det var skönt att komma ut en runda idag.


Ny säng

Idag bestämde vi oss för att köpa en ny säng. Då jag får så ont i ryggen av vår gamla och har klagat i evigheter känns de som. Så i veckan/ helgen bli de inhandling av en ny. De har bra erbjudanden på jysk nu ;) blir även ett nytt täcke då vårat duntäcke är slitet och fjädrarna trillar ut i de sticker så jäkligt. Så nu blir de ett vanligt täcke. Tittade på Ikeas hemsida men kunde bara hitta med måtten 200*240 eller om de var 220*240 och vi behöver 200*220 så får kika på jysk. Men men.
Hoppas att jag snart kan somna. Orkar inte gå upp o ta en söm tablett. Sambon snarkar så huset håller på o välta haha. Lite jobbigt när man ska försöka sova. Får titta på tv en stund till!


Oktober

Usch då vad månaderna rusar iväg. Vi är inne i oktober nu alltså tre månader till jul.
Man hinner inte riktigt med. Även om jag bara legat på soffan de senaste månaderna pga att jag är dålig. Så springer tiden iväg.
Nu inväntat jag min älskling så vi jan köra o fika hos mamma en liten stund. Behöver komma ut.
Sedan blir de film o middag ikväll.


RSS 2.0